1. TİP MÖNÜ 
                        3 Çeşit Yemek  
   
  Çorba  
   
    Ana Yemek 
  (Kırmızı et, Tavuk, Balık ya da Sebze Yemeği)  
   
  Yardımcı Yemek 
  (Pilav, Makarna, Börek)  
   
    Salata 
  Bar  Mevsimlerine göre salata malzemeleri 
    (Domates, Salatalık, Kırmızı lahana, Havuç, Iceberg, Marul vb.) Farklı Salata Çeşitleri  
      (Rus Salatası, İtalyan Salata, Patates Salatası, 
      Tarator vb.)  
   
    Zeytinyağlılar  
  (Biber Dolma, Yaprak Sarma, Taze Fasulye, Barbunya Pilaki, Lahana Sarma vb.)    | 
                      | 
                    2. TİP MÖNÜ 
                        4 Çeşit Yemek  
                       
                      Çorba  
                       
                      Ana Yemek  
                      (Kırmızı et, Tavuk, Balık ya da Sebze Yemeği)  
                       
                      Yardımcı Yemek  
                      (Pilav, Makarna, Börek)  
                       
                      Meyve, Yoğurt, Cacık, İçecekler  
                      (Ayran, Meyve Suyu, Komposto vs.)  
                       
                      Tatlı  
                       
                      Salata  
                      Bar  Mevsimlerine göre salata malzemeleri (Domates, Salatalık, Kırmızı lahana, Havuç, Iceberg, Marul vb.)  
                      Farklı Salata Çeşitleri (Rus Salatası, İtalyan Salata, Patates Salatası, Tarator vb.) Zeytinyağlılar  
                      (Biber Dolma, Yaprak Sarma, Taze Fasulye, Barbunya Pilaki, Lahana Sarma vb.)    |