1. TİP MÖNÜ
3 Çeşit Yemek
Çorba
Ana Yemek
(Kırmızı et, Tavuk, Balık ya da Sebze Yemeği)
Yardımcı Yemek
(Pilav, Makarna, Börek)
Salata
Bar Mevsimlerine göre salata malzemeleri
(Domates, Salatalık, Kırmızı lahana, Havuç, Iceberg, Marul vb.) Farklı Salata Çeşitleri
(Rus Salatası, İtalyan Salata, Patates Salatası,
Tarator vb.)
Zeytinyağlılar
(Biber Dolma, Yaprak Sarma, Taze Fasulye, Barbunya Pilaki, Lahana Sarma vb.) |
|
2. TİP MÖNÜ
4 Çeşit Yemek
Çorba
Ana Yemek
(Kırmızı et, Tavuk, Balık ya da Sebze Yemeği)
Yardımcı Yemek
(Pilav, Makarna, Börek)
Meyve, Yoğurt, Cacık, İçecekler
(Ayran, Meyve Suyu, Komposto vs.)
Tatlı
Salata
Bar Mevsimlerine göre salata malzemeleri (Domates, Salatalık, Kırmızı lahana, Havuç, Iceberg, Marul vb.)
Farklı Salata Çeşitleri (Rus Salatası, İtalyan Salata, Patates Salatası, Tarator vb.) Zeytinyağlılar
(Biber Dolma, Yaprak Sarma, Taze Fasulye, Barbunya Pilaki, Lahana Sarma vb.) |